logo
RNTV Live

Modificările de organigramă ale primarului Dobre, contestate de secundul său, Cristian Ganea

Viceprimarul Cristian Ganea atacă organizat!
rnews

Inițial, a spus că nu prea are ce comenta cu privire la modificările de organigramă din Primăria Ploiești, fiindcă nu a fost consultat. Acum, viceprimarul Cristian Ganea susține că nu este de acord cu schimbările pe care le vrea primarul Adrian Dobre.

Mai exact, edilul vrea desființarea unor posturi de directori, șase la număr. Printre cei vizați se număără și directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu.

Viceprimarul Cristian Ganea a spus astăzi că nu susține noua organigramă, în forma propusă de primarul Dobre. Nu a avut nicio discuție cu edilul,însă, întrebat dacă întrevede o cale de dialog, secundul din Primărie a subliniat că ” sunt semne clare că da”.

Concret, viceprimarul Cristian Ganea nu vede de bun augur comasarea majoră a anumitor direcții din cadrul Primăriei care “nu au ce căuta laolaltă”.

Cristian Ganea, viceprimar Ploiești

Nu au ce căuta împreună Direcția Relații Internaționale cu cea pentru romi, spre exemplu.Ele trebuie să rămână de sine stătătoare… Sau comasarea serviciului Economic cu Patrimoniu. Nici Direcția Tehnic Investiții nu trebuie separată cu în două ca și repartizare de sarcini. Sper să avem niște discuții constructive cu primarul Dobre și să nu îngreunăm activitatea aparatului administrativ. Sunt semne că  primarul este deschis dialogului.

 

 

Forma propusă de primarul Adrian Dobre cu privire la noua organigramă a Primăriei Ploiești nu are, așadar, susținere în interiorul PSD -ALDE, coaliția ce deține majoritatea în Consiliul Local

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor