logo
RNTV Live

Momentul spargerii de la Casa de pariuri din Slănic, surprins pe camerele de supraveghere/ VIDEO

spargere Slănic
Erika Stoica

Potrivit primelor informații furnizate de anchetatori, se pare că două persoane ar fi implicate în comiterea acestui act infracțional, însă cercetările ulterioare au dezvăluit că doar un individ este vinovat de furtul din seifulcasei de pariuri.

Conform declarațiilor sursei apropiate anchetei, bărbatul în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Dumbrăvești, și-a recunoscut implicarea în fața autorităților. Acesta a mărturisit că este singurul responsabil pentru fapta comisă. Prejudiciul estimat se ridică la peste 16.300 de lei, iar bărbatul nu este străin de astfel de infracțiuni, având un trecut delictual similar.

CITEȘTE ȘI Seif cu bani, furat dintr-o societate comercială din Slănic. Oamenii legii efectuează percheziții/ VIDEO

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că bărbatul este implicat și într-un alt incident similar, produs în luna decembrie a anului precedent, în orașul Plopeni. În acea situație, el a reușit să sustragă suma de 26.000 de lei dintr-o altă casă de pariuri. Conform mărturisirilor acestuia, banii au fost folosiți pentru achiziționarea de lemne de foc, un porc pentru sărbătorile de Crăciun și pentru alte cumpărături în străinătate.

Spargerea a fost surpinsă de camerele de supraveghere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor