logo
RNTV Live

”Mosul” le-a cerut poliţiştilor să fie mai prezenți ca oricând la datorie. Numărul infracţiunilor de sezon au explodat

furt lemne 3
Mihai Constantinescu

”Mosul” le-a cerut poliţiştilor să fie mai prezenți ca oricând la datorie. Numărul infracţiunilor de sezon au exploda

Pentru cei mai mulţi, apropierea sărbătorilor de iarnă este prilej de mare bucurie. Pentru poliţilti este şi cea mai solicitantă. Numărul infracţiunilor de sezon a explodat.

Pentru a combate acest fenomen, doar ieri, în intervalul orar 1200-1500, la nivelul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Drajna a fost organizată o acţiune în scopul prevenirii și combaterii delictelor silvice, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în zona de competență.

Potrivit IJP Prahova, au fost controlate 33 de autovehicule (4 transporturi de material lemnos), legitimate 35 de persoane, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.755 lei

Acțiuni similare au avut loc și pe raza orașelor Breaza, Mizil și Urlați, precum și a comunelor arondate. Au fost  verificate 102 autovehicule (4 transporturi de material lemnos), legitimat 61 de persoane, iar pentru neregulile depistate au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.380 lei, și au reținut un permis și retras două certificate de înmatriculare, potrivit sursei citate.

Tot ieri ,în cadrul unei acțiuni comune, o patrulă de siguranță publică din cadrul Politiei Statiunii Busteni, împreună cu doi jandarmi montani și un pădurar de la Ocolul Silvic Azuga, a depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Șotrile, în timp ce recolta cetină ornamentală, fără acordul Ocolului Silvic Azuga.

În cauză s-a dispus sancționarea sa contravențională cu o amendă de 2.000 de lei, precum și confiscarea a 70 kg cetină, care a fost predată în custodia reprezentanților Ocolului Silvic Azuga.

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor