logo
RNTV Live

A MURIT fiica lui Marius Ţeicu

Patricia şi Marius Ţeicu
rnews

Patricia a murit. Suferea de o boală gravă.

Fiica lui Marius Ţeicu a pierdut lupta cu boala în această dimineaţă. Aceasta era diagnosticată cu leucemie şi în ciuda unui transplant medular, care trebuia sa îi salveze viaţa, corpul femeii nu a rezistat. Potrivit cancan.ro, fata cunoscutului compozitor ar fi suferit de curând o intervenţie chirurgicală la stomac. Un nou tratament i-a fost fatal.

“Patricia a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei! A stat pe un pat de spital aproape opt luni și a slăbit în jur de zece kilograme! Tratamentele chinuitoare cu citostatice au slăbit-o, iar, la un moment dat, organismul ei a fost grav afectat! Culmea, dincolo de problemele de sânge, au venit și complicațiile la nivelul abdomenului și, astfel, a fost nevoită să facă și o operație la stomac! În caz contrar, nu s-ar mai fi putut alimenta și nici hidrata corespunzător!” au dezvăluit surse, citate de o televiziune din România.

 

Patricia este căsătorită cu actorul Dan Rădulescu şi au împreună doi copii.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor