logo
RNTV Live

N-avem fotbal, dar avem elevi străluciți! Campionatul Mondial 2018, prezentat la Liceul Victor Slăvescu

proiect slavescu
Ciprian Radu

Campionatul Mondial 2018, prezentat la Liceul Victor Slăvescu

“Sport, turism și educație”. Este mai mult decât un simplu proiect pe care elevii și profesorii de la “Victor Slăvescu” îl fac de șase ani.

Vorbim, așadar, deja, despre o tradiție a școlii, respectată an de an sub îndrumarea profesoarei Mihaela Vintilescu, director adjunct al liceului.

Ca în fiecare an, și de această dată a cuprins ceva special. Campionatul Mondial de fotbal care va începe pe 14 iunie.

Elevii au întocmit planșe cu fiecare grupă a Cupei Mondiale din Rusia, reușind să redea specificul fiecărei țări participante.

“Piesa de rezistență’ a fost portretul lui Cristiano Ronaldo, desenat superb, în creion.

Evident, profesorii sunt tare mândri de elevii lor. Directorul Nicoleta Sevastian vorbește cu pasiune despre școala pe care o conduce și despre reușitele elevilor de la Victor Slăvescu, în procesul de învățare, dar și în sport.

Petroliști înainte de toate

Atât băieții, cât și fetele de la Victor Slăvescu se pricep la sport. La fotbal, în special. dar nu doar elevii, ci și profesoarele! Din partea Inspectoratului, la simpozion a fost prezentă Florina Damian, inspector pe Educație Fizică.

Iar diriginta clasei care a realizat planșele, Elisabeta Toma, este o bună cunoscătoare a fenomenului sportiv și un mare suporter al Petrolului Ploiești.

Se vede că regalul fotbalistic din Rusia este așteptat cu nerăbdare. Chiar dacă noi nu suntem acolo, elevii au deja favoriții lor. Dumitru Buguș e fan Ronaldo, contribuind la planșa cu Portugalia.

Mai aproape de sufletul ploieștenilor este însă Petrolul. Iar Andrei Iulian Băcanu nu este doar un suporter obișnuit. Acesta a ajutat efectiv la coregrafia pe care fanii lupilor o vor prezenta în această seară, la ultimul meci din Liga a III-a.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor