logo
RNTV Live

VIDEO /” N-am ţinut cont câtuşi de puţin de coloratura politică la repartizarea banilor către localităţi”. Vezi cui aparţine declaraţia

rnews

”  Sunt primării care au probleme şi care au nevoie de mai mulţi bani. Vom încerca să echilibrăm situaţia, acolo unde ştim că sunt necesare investiţii pentru anumite lucrări importante pentru cetăţeni. (…)  Nu ţin cont de coloratura politică, ci doar de criterii administrative”.  Declaraţia aparţine preşedintelului Consiliului Judeţean, Bogdan Toader şi a fost făcută în urmă cu puţin timp, atunci când a fost supus aprobării Consiliului proiectul cu privire la rectifcarea de buget care prevede acordarea de sume anumitor localităţi pentru derularea de  lucrări. Din punctul de vedere al preşedintelui CJ, prioritare din punct de vedere al alocării de bani sunt  oraşele Breaza şi Comarnic, unde, după cum s-a exprimat Toader ” situaţia este destul de dificilă, motiv pentru care am vrut să fie în top din punct de vedere al sprijinului financiar”

A fost aprobată  repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumurile judeţene şi comunale în sumă de 10.419,00 mii lei.

CJ  a aprobat repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 34.473,00 mii lei, reprezentând sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017– cota de 20%.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor