logo
RNTV Live

Nebunie la “Olimpia”! CSM Ploiești a reușit o izbândă mare!

baschet csm - cso voluntari
Cristian Anghelescu

Nebunie la “Olimpia”! CSM Ploiești a reușit o izbândă mare!

În această seară, de la ora 19:30, în Sala Sporturilor Olimpia, CSM Ploiești a întâlnit CSO Voluntari, singura echipă din grupă care a vorbit despre promovare.

Partida, una extrem de interesantă, a fost câștigată de gazde, 88-83 (14-14, 18-13, 15-21, 24-23, 17-12), la capătul unui meci terminat la egalitate, 71-71, și decis în extra time, după o repriză de prelungire!

Deciși să plece învingători de la Ploiești, elevii supervizați de Virgil Căruțașu au făcut un meci bun, uneori chiar foarte bun. Dar, din fericire pentru echipa municipalității, Cătălin Burlacu a luat partida pe cont propriu, la un moment dat, reușind alături de colegii săi o victorie minunată, apludată în picioare de cei peste 800 de spectatori! Care, mai ales în ultimul sfert și în cele 5 minute de prelungire, s-au comportat excepțional, jumătate din victorie aparținându-le. Cel puțin așa s-a exprimat valorosul fost internațional, acum manager și jucător al trupei ploieștene!

Burlacu, putere și exemplu!

Cel mai prolific sportiv s-a dovedit a fi chiar Cătălin Burlacu, acesta reușind 26 de puncte! Lui i s-au alăturat Tudor (20), Szijarto (13), Dogaru (11), Dumitru (8), Topologeanu (7) și Carabulea (3). A lipsit experimentatul Santana.

De cealaltă parte, cei mai în formă au fost Vlad (21), Dumitrescu (19), Sipos (14), Neguț (12), Burcea și Biassuti (câte 5), Paraschiv (4) și Rigu (3). A rămas pe bancă Virgil Căruțașu.

Mizând pe tinerețea celor trei arbitri, baschetbalistul Sipos, un sportiv experimentat, a întins coarda de mai multe ori și a mimat faulturi inexistente! I-a ieșit de patru ori dar, ca într-un film al absurdului, el și-a lăsat echipa fără sprijin exact în repriza de prelungire! Faptă care a cântărit destul de mult, tinerii din Voluntari fiind incapabili să întoarcă evidența dovedită până la final!

Am asistat la un meci care a semănat cu o mare finală, talentul, ambiția și puterea de luptă a “căpitanului-manager” putând reprezenta pilda pe care mai tinerii săi colegi chiar o pot înțelege! Și aplica, la rându-le, pe viitor!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor