logo
RNTV Live

Nicoleta Sprîncenatu este noul consilier județean validat astăzi

nicoleta sprancenatu psd
rnews

Nicoleta Sprîncenatu a fost validată astăzi în funcția de consilier județean, pe listele PSD, după ce fostul coleg Sorin Niță Constantin și-a dat demisia.

Imediat după validarea, aceasta a depus jurămăntul și a votat alături de colegii de partid.

Nicoleta Sprîncenatu (30 de ani) este cel mai tănăr membru al Consilului Județean.

Aceasta face parte din echipa TSD Prahova din anul 2010, fiind absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (Universitatea București), specializarea Filologie-Germană-Portugheză, iar în prezent este studentă în anul 3 la Universitatea de Petrol–Gaze, Facultatea de Știinte Economice – specializarea Management.

Lucrează in administrația publică din anul 2012, la Cabinetul Președintelui Consiliului Județean Prahova, implicându-se direct în rezolvarea problemelor aduse la cunoștință de către cetățenii județului, dar și de către autoritățile locale și instituțiile publice ale județului Prahova.

La alegerile locale din anul 2012, s-a implicat în campania electorală a candidaților PSD pentru funcții la nivelul autorităților prahovene.

Face voluntariat din timpul facultății, când preda cursuri de limba germană, în 2014 devenind membru al organizației JCI Prahova, în cadrul căreia a participat și a organizat evenimente precum “Public Speaking”, “Umple traista iepurașului”, “Crăciunul persoanelor fără adăpost”, “Academia de Leadership”.

Este membru fondator și vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret Prahova, fundație care a aplicat pentru titlul “Ploiești-Capitala Tineretului”. SURSA (ziarulprahova.ro)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor