logo
RNTV Live

NOILE TARIFE ale abonamentelor pentru parcările cu plată din Ploiești. Modificări importante

parcare 7 etaje
Ciprian Radu

NOILE TARIFE ale abonamentelor pentru parcările cu plată din Ploiești

Proiectul de hotărre privind noile tarife percepute de SGU pentru abonamente la parcările cu plată a avut mai multe amendamente. 

După lungi discuții, din variantele propuse inițial au rămas două categorii de abonamente, cele lunare, pentru persoane juridice, respectiv persoane fizice.

Astfel, o persoană fizică va plăti 80 pe lună, pentru un auto, în timp ce persoanele juridice vor plăti 180 de lei, față de 250 de lei, cât solicitase SGU.

Consilierii locali au hotărât scoaterea tarifelor prestabilite pentru perioade mai mari de timp.

Astfel, cine optează pentru plata în avans pe un trimestru va beneficia de o reducere de 20 la sută, valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Mai departe, pentru plata pentru un semestru, reducerea este de 30%, iar pentru un an, de 40%.

 

Programul “cu plată”, modificat

Consiliul Local a stabilit, de asemenea, intervalul orar în care este obligatorie plata pentru parcare, în parcările care intră în această categorie.

Astfel, parcarea vehiculului, contra cost, se va face în intervalul 8.00 – 16.00, de luni până vineri.

Excepție fac parcările de pe străzile Oborului, Ostaşilor şi Apelor, pentru care programul cu plată este sâmbăta şi duminica, în intervalul 7.00 – 14.00.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor