logo
RNTV Live

Noua lege a salarizării a pus pe jar Primăria. Astăzi, consultări cu angajații!

Noi tensiuni la SGU Ploieşti! Mesaj dur al primarului Adrian Dobre
Ciprian Radu

Consultări cu angajații Primăriei Ploiești privind salariile

Primăria Ploiești a programat, marți, o întâlnire pentru consultări cu sindicatul privind nivelul salariilor pe care le vor avea angajații.

Noua lege a salarizării unice nu a stabilit grile și pentru cei care lucrează în administrația locală. Așa că autoritățile locale trebuie să decidă.

La  Consiliul Județean, de exemplu, se vorbește despre creșteri între 200 și 1.200 de lei.

La Primăria Ploiești, se pare că nu vor fi diferențe mari. Nivelul salariilor va fi discutat și astăzi, într-o ședință consultativă cu reprezentanții angajaților.

CITEȘTE și Femeia de care vrea să scape Dobre a devenit lider de sindicat în primărie!

Discuțiile pornesc de la un fapt deloc îmbucurător pentru funcționarii care sperau o majorare semnificativă.

Bugetul pe anul acesta este déjà încărcat cu cheltuielile de funcționare, iar pentru investiții n-a rămas mai nimic.

“O să avem o întâlnire, pentru consultări. Proiectul de hotărâre va intra probabil în dezbaterea Consiliului Local în şedinţa ordinară, programată spre finalul acestei luni. Probabil că vor exista anumite funcţii pentru care salariile vor creşte. Salariile nu vor fi tăiate. Poate vor fi doar câteva excepţii. Această nouă grilă va aduce şi o echilibrare, pentru că am observat că sunt, spre exemplu, posturi de şefi serviciu unde salariile sunt mai mari decât ale directorilor”.

Adrian Dobre – primar Ploiești.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor