logo
RNTV Live

Noua și totodată vechea strategie a echipei Petrolul

cristi vlad
Cristian Anghelescu

Noua și totodată vechea strategie a echipei Petrolul

Timpul trece cu repeziciune iar reunirea lotului echipei Petrolul se va produce relativ curând. Mai precis peste zece zile, luni 17 iulie. Până atunci, toți componenții lotului vor avea timp să-și termine sejururile care mai de care mai estivale!

Decizia oficialilor privind noul lot

Republikanews i-a contactat telefonic pe președintele Cristi Vlad dar și pe antrenorul Octavian Grigore. Vorbind aceeași limbă, probabil exersată în sejurul petrecut împreună la Malul Mării, ambii au refuzat să ofere amănunte despre lot. Nu neapărat despre fotbaliștii care au semnat sau o vor face cât despre cei care vor pleca.

“Nu este corect să anunțăm plecările de vreme ce nu există certitudini legate de cei care vor veni. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, unii care au cochetat și la eșaloanele superioare. Dar, până nu se materializează efectiv, nu vrem să ieșim cu nume, doar așa, pentru orgolii personale! Așa am hotărât, cei care ne ocupăm de proiect, așa vom proceda! Numele care se tot vehiculează în presă sunt simple speculații și zvonuri, obținute pe diverse căi, nimic oficial. Cu siguranță pot spune doar că au semnat Puchea și Arnăutu, o vor face și alții! Iar despre plecări, dați-mi dreptate, chiar nu este corect față de ei până când nu știm cu precizie situația venirilor!” a spus Cristi Vlad.

Se cunosc doar numele a doi împrumutați

Din discuția cu oficialul “lupilor” am putut afla doar numele a doi fotbaliști împrumutați, ambii la CS Blejoi. Plus promisiunile lui Vlad pentru cei care vor rămâne în afara lotului.

“La fel ca și despre veniri, se cunosc și numele a doi fotbaliști pe care i-am împrumutat la CS Blejoi. Sunt doi tineri, ambii U-19, Valentin Ursu și Ionuț Pârvu, cei doi urmând a juca pentru vicecampioana Ligii A. Așa cum spuneam și în iarnă, ne dorim un parteneriat de durată cu blejoienii. Iar acesta este doar un prim pas! Cât despre ceilalți care vor părăsi echipa mă voi obliga să le caut angajamente, așa cum am promis de la început! Plecând acum, este clar că nu vor putea accede mai sus de liga a treia și de aceea nu este târzie data anunțului! Și la nivelul conducerii tehnice va apărea un nume nou, un antrenor secund, având la acest moment două opțiuni” a mai spus oficialul Petrolului.

După reunire, cantonament!

Provocat la discuție, Vlad a admis că imediat după reunire lotul va face o vizită medicală și va avea parte de un cantonament.

“Poate chiar a doua zi după reunire, lotul va face vizita medicală iar apoi, cel mai probabil, va merge într-un cantonament montan! Sunt vizate stațiuni care să beneficieze de teren cu gazon de calitate, în primul rând. Ne gândim de la Sinaia în sus, Bușteni, Predeal, Brașov. În Brașov sunt destule, echipe nu prea mai sunt și poate vom putea să ne înțelegem cu unii proprietari. Dacă vor exista impedimente, în principal datorate sumelor ridicole, vom face acest cantonament la Ploiești. Aici avem totul pus la dispoziție, hotel, sală de forță, masă, medicație bună! Ar lipsi numai aerul montan și traseele specifice de pregătire. O să vedem, cert este că sponsorul Veolia ne-a transmis că nu sunt probleme legate de finanțare!” a conchis Cristi Vlad.

Este foarte clar, dorința de a conduce clubul cu mână forte este pentru Vlad un adevărat crez. Așa cum Mădălin Mihailovici, boss-ul de la Veolia, spunea la “Paul la ofsaid”, clubul trebuie clădit pe multă disciplină. Iar tânărul conducător vrea să respecte termenii impuși și asumați.

Asta înseamnă că, de acum, “bombele de presă” vor exploda din ce în ce mai rar. Iar informațiile urmează a fi preluate de pe site-ul oficial, site care, momentan, este în mentenanță.

Până la acel moment, vă mai putem oferi un nou transfer la echipă! Golgheterul Blejoiului, Cosmin Lambru, este jucătorul Petrolului cu acte în regulă! Bucurie mare pentru inimosul fotbalist care a obținut și notă mare la examenul de bacalaureat! Felicitări!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor