logo
RNTV Live

Nu mai ştii unde ai parcat maşina? Găsirea ei o poţi face acum “cât ai zice peşte”! Ce trebuie să faci?

parcare-mall
Mihai Constantinescu

Găsirea maşinii în parcările mall-ului sau prin cotloanele întortocheate ale străzilor orașelor mari și înghesuite nu mai este nici o problemă pentru şoferi. Aplicaţia Google Maps scapă şoferii de această problemă.

Deși aplicația Google Maps permitea în trecut să se dacă locul înspre care şoferii se îndreptau dispunea de locuri de parcare sau nu, acesteia îi lipsea cea mai importantă funcție pe care orice șofer s-ar fi bucurat să o aibă la dispoziție – acum aplicația  permite să fie înregistrată locația mașinii, pentru ca mai apoi să se găsească cu ușurință.

Aplicaţia este uimitoare. Pe lângă faptul că memorează locul în care a fost parcată mașina, aplicația va aminti cât timp poate rămăne în acel loc. Această funcție este utilă mai ales pentru cei care staționează într-o parcare cu plată sau într-un loc în care se permite doar parcarea temporară. Google Maps va notifica atunci când timpul a expirat. Această funcţie va scăpa mulţi şoferi de amenzi.

sursa https://playtech.ro/2017/google-maps-iti-poate-spune-unde-ti-ai-parcat-masina/

sursa foto Bucureşti FM

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor