logo
RNTV Live

Nu orice afacere aduce profit. Unui bărbat din Bucov i-a adus dosar penal

Nu orice afacere aduce profit. Unui bărbat din Bucov i-a adus dosar penal
Mihai Constantinescu

Nu orice afacere aduce profit. Unui bărbat din Bucov i-a adus dosar penal.

Departe de ochii curioşilor, în intimitatea propriei locuinţe, un bărbat din Bucov a pus pe picioare o afacere de la care spera să obţină profituri considerabile. A achiziţionat un aparat manual pentru confecţionat tigări şi tutun şi s-a pus pe treabă. Intenţiona să facă ţigări.

A fost descoperit însă de un poliţist în timp ce acționa ieri într-un cartier din localitate, chiar când confecţiona ţigări ajutat de încă o persoană. Cei doi foloseau două maşini manuale speciale, având pe masa de lucru tutun şi două cartuşe cu ţigări inscripţionate.

334 de țigarete, 760 grame de tutun şi aparatele manuale pentru confecţionat ţigări au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infractiunii de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă, faptă prev. şi ped. de art. 452 alin. 1 lit a din Lg 227/2015.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Postului de Poliţie Bucov.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor