logo
RNTV Live

O bătrână a făcut atac de panică după ce casa i-a luat foc. Pericol iminent de extindere la o altă casă, la Blejoi/ VIDEO

O bătrână a făcut atac de panică după ce casa i-a luat foc. Pericol iminent de extindere la o altă casă, la Blejoi
Mihai Constantinescu

Incendiu la Blejoi

O bătrână a făcut atac de panică după ce casa i-a luat foc. S-a întâmplat cu puţin timp înainte la Blejoi. Vâlvătaia era atât de mare încât flăcările şi fumul gros se puteau din depărtare. Există pericol iminent de extindere la o altă casă a vecinilor bătrânei. Aceasta se află la doar 4 metri distanţă de cea cuprinsă de flăcări.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 mp. 

La faţa locului intervin 4 autospeciale cu apă şi spumă de la pompieri și ambulanţă  SMURD. Bătrâna a fost preluată de cei de la SMURD.

Pompierii au acţionat concomitent şi la Păuleşti. 15 pompieri au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată. Este vorba despre aproximativ 2ha de vegetaţie uscată.

UPDATE Incendiul a fost localizat fără a se extinde. Victima are arsuri de gradul 1 pe 9% din suprafață feţei, refuză transportul la spital.

Pentru mai multe ştiri vizitaţi site-ul republikanews.ro

Informaţii puse la dispoziţie de ISU Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor