logo
RNTV Live

O biserică din Prahova are primul tonomat pentru candele şi tămâie

tonomat
Mihai Constantinescu

Tonomatul cu candele

O biserică din Prahova are primul tonomat pentru candele şi tămâie.

Minune mare la Câmpina, la o biserică. Aici preotul a avut ideea de a dota lăcaşul de cult cu un tonomat de unde credincioţii să poată achiziţiona oricând au nevoie candele, tămâie sau cărbuni.

Preţurile sunt cuprinse între trei şi şapte lei, iar articolele care se pot cumpăra de la tonomat sunt extrem de utile mai ales că în apropiere se găseşte un cimitir. De acum înainte oamenii pot veni oricând îşi doresc pentru că nu mai au grija candelelor. Le vor achiziţiona foarte uşor de la tonomat.

“Pentru că biserica a ținut tot timpul pasul cu tehnologia, la biserică de pe Voila s-a montat un automat de… lumanări. Într-un viitor apropiat, asteptăm dozatoarele de anafură, prescuri, colivă și agheasmă”, a scris cineva pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/exclusivvideoploiesteni-care-au-trait-in-infern-pentru-cativa-gologani-cum-este-viata-cu-adevarat-in-strainatate/

sursă foto Stirile Kanal d

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor