logo
RNTV Live

O ceartă dintre doi soţi din Ploieşti s-a terminat cum nu se poate mai rău. S-a aflat la sosirea poliţiei

sursa foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

La sosirea poliţiştilor, soţul femeii era fără suflare

O ceartă dintre doi soţi din Ploieşti s-a terminat cum nu se poate mai rău. S-a aflat la sosirea poliţiei.

Nefericitul eveniment s-a petrecut duminică, 4 martie, în jurul orei 22.10. Între cei doi au avut o ceartă mai puternică, iar femeie a cerut ajutorul poliţiştilor. Soţii se aflau în procedură de divorţ, iarbărbatul fusese plecat pentru mai multă vreme. Aseară însă s-a întors şi întrei cei doi a izbucnit cearta.

Când au sosit oamenii legii, femeia le-a explicat că scandalul se sfârşise.Cu toate acestea, polițiștii au vrut să discute și cu bărbatul, dar când au intrat în sufragerie l-au găsit pe acesta întins pe canapea, fără a prezenta semne vitale.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/jean-paler-internat-de-urgenta-la-ploiesti-starea-actorului-este-delicata/

Imediat a fost chemată în ajutor o echipă de la SAJ Prahova, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Bărbatul era şi cardiac de puţin timp.

Trupul neînsufeţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar poliția a deschis dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă.

sursa ziarulincomod.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor