logo
RNTV Live

O discuţie cu soţia s-a terminat cum nu se poate mai rău pentru un prahovean. Vezi ce s-a întâmplat

discuţie cu soţia Un prahovean din Iordăcheanu s-a ales cu dosar penal / sursă foto 220
Mihai Constantinescu

Un prahovean din Iordăcheanu s-a ales cu dosar penal

O discuţie cu soţia s-a terminat cum nu se poate mai rău pentru un prahovean. S-a ales cu dosar penal.

Totul a început după cei doi soţi s-au certat. Femeia a plecat de acasă şi pentru că nu se mai întorcea, bărbatul a decis că este cazul să pornească în căutarea ei. Ghinionul s-a ţinut scai de prahovean şi la intersecția dintre DN 1D cu DJ 146 a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat cu partea față stânga a autoturismului într-o troiță de la marginea drumului. Nu a stat mult pe gânduri şi a încuiat autoturismul și a plecat.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/politist-baut-reclamat-de-un-sofer-beat/

De la o discuţie la dosar penal

Pe fir au intrat şi poliţiştii care au aflat de isprava bărbatului şi au pornit în căutarea lui. La foarte puţin timp după producerea incidentului rutier, bărbatul a fost găsit. Testat cu etilotestul, poliţiştii au descoperit că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice,; Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,57 mg/l pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Urlați unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-s-urcat-la-volan-beat-mort-dupa-o-alta-isprava-fugit-de-politisti/

 

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a troiței de la marginea drumului. Nu au rezultat victime omenești.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor