logo
RNTV Live

O elevă a fost drogată, torturată şi violată în cadrul unul ritual satanic, la Giurgiu

sursă foto Vice.ro
Mihai Constantinescu

Ritual satanic de reîncarnare în clădire părăsită

O elevă a fost drogată, torturată şi violată în cadrul unul ritual satanic, la Giurgiu.

Ca inimaginabil la Giurgiu. O elevă de 16 ani a fost drogată, torturată şi violată în cadrul unul ritual satanic condus de un bărbat de 25 de ani.

Capelă satanistă a fost amenajată la marginea oraşului în vecinătatea unui cimitir şi întregul ritual, de o brutalitate nemaivăzută, a fost filmat. Imaginile au ajuns şi pe internet şi văzute inclusiv în şcoala unde învaţă tânăra torturată încă din vară însă nimeni nu a avut curajul să sufle o vorbă. La scenele teribile au mai participat alţi patru elevi, toţi minori. Recent, anchetatorii au ajuns la autorul ororilor, anunţă Observator.tv

Iulian Tănase conducea ritualul, pe care l-a început împreună cu un băiat, pe care l-a rănit cu cioburi de sticlă. A urmat fata.

Referatul procurorilor, declarație victimă: M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: „Tu urmezi!” Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan.

Ritualul a fost filmat

Ce a urmat este îngrozitor.. Fetei i-au fost provocate răni pe corp. Apoi, atacatorul a drogat-o şi în momentul când a leşinat a violat-o de faţă cu ceilalţi partipanţi la ritual. Violul a fost filmat ..

În clădirea părăsită, anchetatorii au găsit salteaua carbonizată, semne mistice pe podea şi pe pereţi, o cruce de lemn cu motive populare şi mai multe lumânări. Procurorii cred că ar putea fi vorba de un ritual satanic de reîncarnare. În 2008, în aceeaşi clădire, o fată de 14 ani şi-a pus capăt zilelor. Anchetatorii verifică dacă era iubita lui Iulian Tănase.

Iulian Alexandru Tănase a fost arestat pentru viol şi pornografie infantilă, potrivit sursi citate

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor