logo
RNTV Live

O fata de 13 ani,răpită de lângă mama ei. Luată cu forţa şi băgată într-o maşină. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie

sursă foto Libertatea
Mihai Constantinescu

Răpită şi violată

O fata de 13 ani,răpită de lângă mama ei. Luată cu forţa şi băgată într-o maşină. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie.

Nu a contat că este un copil nevinovat, au răpit-o de pe stradă, în plină zi, de lângă mama ei şi băgată cu forţa într-o maşină. Încercările disperate ale mamei de a-şi ajuta fiica au fost în zadar.

Şoferul aflat la volan a dus-o pe câmp, într-un loc de unde nimeni nu-i putea auzi strigătele de ajutor. Aici doi bărbaţi au violat-o.

Între timp mama a cerut ajutoru poliţiştilor. Aceştia au reuşit să-i reţină pe răpitori. Nenorocirea s-a petrecut în judeţul Olt, comuna Osica de Sus.

Poliţia a reţinut cei trei bărbaţi, toţi fiind din comuna învecinată, iar astăzi vor fi duşi în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă, potrivit wowbiz.ro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-un-hipermarket-vinde-produse-expirate-de-un-an-de-zile-explicatia-vanzatoarei-este-halucinanta/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor