logo
RNTV Live

O femeie, cadru militar, arestată preventiv după ce și-a bătut cu bestialitate bebelușul. Medicii ploieșteni au constatat că avea coaste rupte

stafilococul auriu, două penisuri
Erika Stoica

O femeie, cadru militar în București, a fost reținută și ulterior arestată preventiv după ce ar fi agresat brutal fetița ei de doar două luni, cauzându-i leziuni grave. Printre rănile suferite de bebeluș se numără fracturi costale, la mâini și un traumatism cranian. Conform medicilor, micuța va avea nevoie de îngrijiri medicale timp de 40-50 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au solicitat arestarea preventivă a femeii pentru violență în familie. Potrivit anchetatorilor, la data de 11 aprilie, femeia ar fi provocat intenționat aceste leziuni traumatice minorei sale.

Decizia Tribunalului Militar București de a admite solicitarea Parchetului a dus la emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele femeii.

Operațiunile desfășurate în acest caz au beneficiat de sprijinul IGPR, DGPMB, I.P.J. Prahova și S.R.T.P. București.

Femeia a fost adusă la Spitalul de Pediatrie din Ploiești împreună cu fetița și tatăl acesteia, unde medicii au constatat gravitatea rănilor suferite de micuță.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor