logo
RNTV Live

O fetiţă din Prahova, săracă lipită, schimbă viitorul României. Aşa arată CURAJUL

Mihai Constantinescu

Se numeşte Adriana. Este din Prahova, are 11 ani şi provine dintr-o familie unde a putea mânca de trei ori pe zi este cea mai mare reuşită. Are 11 ani, dar este mai plăpândă decât un copil cu mult mai mic decât ea. Trăieşte alături de cei 8 fraţi ai ei, într-o casuţă dărăpanată din chirpici. Nu are prea multe, însă are o dorinţă care ar putea schimba destinul acestei ţari, dacă toţi am gândi ca ea: VREA SĂ AJUNGĂ CINEVA. Fetiţa este o elevă eminentă şi înţelege perfect situaţia în care se află ea şi familia ei . Speră ca educaţia şi cartea să fie salvarea ei.

Până de curând, înainte sa existe un autobuz pe traseul scolii, Adriana parcurgea zilnic la şcoală câte 10 kilometrii, însă acest lucru nu a împiedicat-o să meargă la cursuri , ba chiar să fie cea mai bună din şcoala ei.

“Adriana este o fetiţă bună, conştiincioasă şi foarte activă la ore. A avut numai note foarte bune. E foarte implicată la ore. Îi prevăd un viitor foarte bun”, a spus învaţătoarea Adrianei.

sursa kanald

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor