logo
RNTV Live

O ploieșteancă i-a impresionat pe profesorii de la Cambridge

mria ivanciu 2
Oana Stoica

Scrisoare de mulțumire de la Cambridge

La 20 de ani, o ploieșteancă uimește Marea Britanie. Profesorii de la Cambridge, acolo unde studiază Maria Alexandra Ivanciu, au trimis o scrisoare de mulțumire profesorilor de la Colegiul Mihai Viteazul din Ploiești.

Britanicii le mulțumesc dascălilor ploieșteni pentru modul în care au pregătit-o pe Maria. Fostă elevă a prestigiosului colegiu ploieștean, Maria Ivanciu studiază la Univestitatea Cambridge, ingineria.

O specializare extrem de grea, mai ales pentru o femeie. Din 2015, de când studiază în Marea Britanie, ploieșteanca a reușit să-i uimească pe profesori cu rezultatele extraordinare pe care le-a obținut.

De la Mihai Viteazu la Cambridge

Profesorii de la universitatea Cambridge le-au mulțumit în scris dascălilor de Colegiul Mihai Viteazul. Britanicii apreciază baza de cunoștințe dobândită aici de Maria. Cunoștințe care au ajutat-o să obțină, în regat, rezultate impresionante.

“Ne bucurăm să primim veşti despre absolvenţii CNMV-işti. În scrisoarea de mulţumire primită de la Universitatea Cambridge am aflat despre rezultatele deosebite ale Mariei-Alexandra Ivanciu, absolventă CNMV, promoția 2015” este răspunsul reprezentanților colegiului ploieștean, la gestul dascălilor de la Cambridge.

Ploieșteanca Maria Ivanciu a fost o elevă eminentă. În 2011 a fost una dintre cei  numai șapte prahoveni cu media 10.00 la Evaluarea Națională.

Ulterior, ea a avut a treia medie de admitere din județ, 9,98, cu care a intrat la clasa de Mate-info de la Colegiul Național Mihai Viteazul.

La absolvirea liceului, Maria a obținut la Bac una dintre cele mai mari medii din județ.

Sursă foto: facebook

Sursă: telegrama.ro

Citește și : https://portal.republikanews.ro/o-fetita-din-prahova-saraca-lipita-schimba-viitorul-romaniei-asa-arata-curajul/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor