logo
RNTV Live

O ploieşteancă mergea cu fiul ei pe stradă, când i s-a întâmplat asta. Copilul tău poate deveni în orice clipă următoarea victimă

sursa foto Reperul
Mihai Constantinescu

Deposedat de telefon

O ploieşteancă mergea cu fiul ei pe stradă, când i s-a întâmplat asta. Copilul tău poate deveni în orice clipă următoarea victimă.

De data aceasta deznodământul a fost unul fericit, dar a fost doar o chestiune de noroc. Totul s-a petrecut ieri seară, pe strada Bobâlna . O ploieşteancă se afla în zonă cu fiul ei când mai multe persoane necunoscute i-au smult minorului telefonul din mână(marca iPhone) şi s-au făcut nevăzute.

Din fericire, în ajutor a sărit o echipă de poliţişti de la Poliţia Locală, aflată la datorie. Aceştia au procedat la verificarea zonei, iar la intersecția străzilor Bobâlna cu Veronica Micle, au identificat grupul descris de către persoanele vătămate. În urma legitimărilor, au fost identificate A.C.A. și B.A., ambele cu vârsta de 19 ani, precum și P.E.R., de 23 ani, prima dintre acestea recunoscându-și fapta. Telefonul mobil a fost înmânat păgubitei, care a refuzat să depună plângere la Poliția Municipală pentru efectuarea de cercetări.

Este de bine de reţinut ca minorii să nu-şi expună la vedere lucrurile de valoare. În orice clipă pot deveni o pradă uşoară pentru persoane rău intenţionate.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor