logo
RNTV Live

O prahoveancă de 17 ani ne face mândri! Participă la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE),de la Sarajevo

Festivalul Olimpic al Tineretului European sursă foto Facebook
Mihai Constantinescu

O prahoveancă ne face mândri! Participă la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE),de la Sarajevo

Mădălina Nicoleta Preda este pasionată de sporturile de iarnă. Schioara de 17 ani de la Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia va participa la cea de-a XIV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care are loc la Sarajevo şi Sarajevo de Est, în Bosnia şi Herţegovina.

Tânăra va concura în cadrul probelor de schi alpin și va începe luni, 11 februarie cu prima manșă a slalomului uriaş. Ea este însoțită la această competiție de Andrei Burchiu, antrenorul său de la club, care a fost selecţionat în staff-ul tehnic al delegaţiei României.

Mădălina, care s-a născut şi a copilărit în Sinaia, a început să practice schi de performanţă de la 11 ani.

Munca şi-a spus cuvântul . În 2016  şi 2017, s-a clasat pe locul 1, la slalom, la Campionatul Național de cadeți- În 2018, tot la Naționalele de cadeți, a ocupat locul 3, la slalom urias.

Acum a fost selectionata în Echipa Olimpica a României care a participat la FOTE Sarajevo şi Sarajevo de Est. De fapt este singura reprezentantă a Prahovei la FOTE 2019.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-a-furat-din-incasarile-zilnice-ale-firmei-cum-a-incercat-sa-si-ascunda-urmele/?fbclid=IwAR0iqag5IMPJGujnj8RMjuoFhQk1KjlwiwfLq4JHaXw9t2ezYHQArbjnMLE

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor