logo
RNTV Live

O româncă a devenit mai bogată cu 2,3 milioane de euro după ce şi-a vândut virginitatea. Incredibil cine a câştigat licitaţia

alexandra-538×332
Mihai Constantinescu

Alexandra Khefren a devenit populară printre bărbaţii cu imaginaţie bogată, după ce a decis să-şi vândă virginitatea. Iniţial aceasta a propus ca fericitul câştigător să-i dăruiască 1 milion de euro, dar în timp şi-a dat seama de valoarea ocaziei unice pe care o are şi a dublat suma. De la 1 milion de euro s-a ajuns la 2.3 milioane de euro.

În trei luni de la debutul licitaţiei, bărbaţii s-au întrecut în oferte, dar de acest privilegiu se va bucura doar un bărbat de afaceri, super bogat din Hong Kong.

Frumoasa Alexandra nu a ţinut cont de gura lumii şi nici măcar de părerea rudelor şi apropiaţilor, care nu au văzut cu ochi buni planul ei, dar a rămas categorică în decizie.

„Este un vis devenit realitate. Am avut oferte din întreaga lume şi nu m-am aşteptat ca suma plătită să fie atât de mare”, a scris românca. Toate detaliile au fost puse la punct, a fost rezervată şi camera de hotel, iar Alexandra spune că are şi dreptul să se răzgândească „Pot pune stop întâlnirii oricând vreau, dar sunt încrezătoare”.

Cât despre poziţia părinţilor faţă de decizia frumoasei tinere, aceasta rămâne neschimbată. Au implorat-o să se răzgândească, dar ea le-a spus că are 18 ani şi poate să facă ce vrea cu trupul ei.

sursa https://www.bugetul.ro/incredibil-de-la-cine-va-incasa-romanca-alexandra-khefren-23-milioane-euro-pentru-virginitatea-ei/?utm_medium=notification&utm_source=site&utm_campaign=push

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor