logo
RNTV Live

O seară plină la Biblioteca Nicolae Iorga: proiecții de film, concerte, demonstrații de robotică și păpuși de porțelan

biblioteca nicolae iorga
Oana Stoica

O seară plină la Biblioteca Nicolae Iorga: proiecții de film, concerte, demonstrații de robotică și păpuși de porțelan.

În această seară, Biblioteca Nicolae Iorga din Ploiești organizează ”Nocturna Bibliotecilor”.

Evenimentul are loc la nivel național și este inițiat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

Astfel, astăzi, vineri, instituţia de cultură invită prahovenii să ia parte la o serie de activităţi, care mai de care mai atractive.

Programul este:

În intervalul orar 18.00– 20.00, Secţia împrumut pentru copii- manifestarea “Ora de lectură”, în cadrul căreia copiii vor avea parte de lectură, dar şi de proiecţii de film;

Sala Meridian – manifestarea “Bună seara, copii!”, în cadrul căreia sunt programate jocuri inspirate din basme, lego, activitatea fiind organizată şi susţinută de voluntarii Asociaţiei “Un strop de fericire”.

În curtea interioară a Palatului Culturii, în care se află sediul bibliotecii, este programat şi un atelier de land-art, iar în rotonda bibliotecii vor avea loc demonstraţii de robotică, cei prezenţi putând admira şi o expoziţie de păpuşi de porţelan.

În intervalul orar 20.00-22.00 sunt anunţate următoarele evenimente: în curtea interioară a Palatului Culturii– concert de chitară acustică şi proiecţia filmului SF “Aquaman”.

În ultima parte a serii, între orele 22.00 – 24.00, în curtea interioară a Palatului Culturii şi în Sala Meridian vor avea loc proiecţii de film.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor