logo
RNTV Live

O tânără a fost obligată ani la rând să îşi vândă trupul. Românca a fost supusă la orori greu de imaginat chiar de compatrioţi de-ai săi

prostituata
Mihai Constantinescu

Tânăra româncă avea doar 21 de ani când i-a întâlnit pe cei doi compatrioţi de-ai săi, ce aveau să-i devină călăi. Este vorba despre doi români, un bărbat şi o femeie care au acum 44 de ani şi respectiv 45 de ani.  Suspectii au întâlnit-o pe victimă în Roma, unde i-au promis o viaţă mai bună dacă se mută cu ei în Spania. Numai că nu a fost aşa, ci dimpotrivă.

Timp de şapte ani, într-un apartamentul aflat chiar lângă primărie, fata a devenit sclavă, fiind obligată să se prostitueze cu orice client care oferea bani în schimbul plăcerilor sexuale. Cei doi au devenit stăpânii fetei şi era privită ca o marfă. În cei şapte ani,fata a fost dusă cu forţă şi prin diferite cluburi pentru a-şi oferii serviciile.

“Am rămas uimit, deşi acest lucru se întâmplă în toate oraşele din ţară, însă aici este prima dată când aud şi am fost surprins. Mai ales că apartamentul era chiar în faţa primăriei. a spus un vecin”.

Cuplul de români va fi judecat în România unde riscă până la 20 de ani de închisoare.

sursa stirile protv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor