logo
RNTV Live

O vedetă de top din România a ales să-şi construiască o casă de vacanţă într-un sat din Prahova. Vezi motivul pentru care a ales satul modest/ FOTO

Telega, micul colţ de Rai al Andreei Marin/ sursă foto One.ro
Mihai Constantinescu

Telega, micul colţ de Rai al Andreei Marin

O vedetă de top din România a ales să-şi construiască o casă de vacanţă într-un sat din Prahova. Pentru Andreea Marin Prahova reprezintă locul unde poate spune că se simte ca acasă. Este şi motivul pentru care a ales să-şi construiască o casă de vacanţă. Locul ales a fost satul de pe Valea Prahovei-Telega.

Cine ar fi crezut că o vedetă de talia Andreei Marin şi-ar dori vreodată să petreacă vacanţa la ţară. Dar uite că se poate. Şi chiar şi-a construit o superbă casă de vacanţă  în satul Telega.

Povestea casei de vacanţă a Andreei a început în urmă cu mai mulţi ani. A venit în Telega pentru a petrece Paştele la nişte prieteni şi s-a îndrăgostit pe loc de acest sat.

“E o altă energie aici, e o energie pozitivă, care te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simţi om, şi din nou întors la rădăcini. Mergând aşa de pe o străduţă pe alta, am ajuns în dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă gardul era dărăpănat, iar plantele crescuseră în dezordine atât de mult încât nu reuşeai să vezi bine ce e în partea de jos, nu reuşeai să vezi livada de pruni în adevărata ei frumuseţe”, a povestit Andreea Marin.

Casa a fost construită în stilul Andreeai Marin. A fost strecurat mult bun gust şi rafinament. Vecinii săi sunt mândrii să o aibă lângă ei pe vedeta lor preferată şi să o poată vedea ca pe un simplu om şi nu neapărat ca pe un star.

sursă ONE.ro

foto ONE.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor