Oamenii legii au aflat cât costă un permis auto, obţinut fără ca măcar să fie necasară prezenţa la proba practică

permis auto

Permisele de conducere sunt de vânzare?

Oamenii legii au aflat cât costă un permis auto, obţinut fără ca măcar să fie necasară prezenţa la proba practică.

100 de lei. Atât avea de achitat un candidat pentru a trece cu bine de proba practică a aexamenului auto, fără ca măcar să se prezinte la examen. Este descoperirea făcută de oamenii legii din Mureş.

Potrivit Observator.tv mulţi dintre viitorii şoferi, care aleageau această cale pentru a obţine permisul de conducere, erau din alte judeţe şi îşi făceau mutaţia pe Mureş doar pentru a deveni şoferi cu acte în regulă. Pentru 100 de lei primeau imediat carnetul, fără prea mult stres.

Astăzi oamenii legii au organizat mai multe percheziţii pentru a pune capăt acestei”afaceri”. Au fost efectuate în total 82 de percheziţii. Acestea au relizate în Mureş, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Bihor şi Satu Mare.

„Totodată, din cercetările efectuate a mai rezultat faptul că, unul dintre funcționarii publici este implicat în operaţiunile unor societăți  comerciale de pe raza judeţului Mureş, care au ca obiect de lucru achiziţionarea şi comercializarea de produse de panificaţie de la diferiţi producători din ţară.

Aceștia vindeau produsele obţinute, fără întocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligaţiile de plată către bugetul general consolidat al statului”, se arată într-un comunicat al DGA , citat de Observator.tv.

CITESTE ŞI https://www.republikanews.ro/exclusiv-politistii-locali-invitati-la-cel-mai-trist-film-despre-ploiesti-regizor-primarul-adrian-dobre/

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/incredibl-santaj-ca-in-filme-in-campina-pentru-a-nu-i-se-plati-unui-barbat-drepturile-salarile/

CITESTE ŞI https://www.republikanews.ro/galerie-fotoopt-localitati-prahovene-sub-furia-apelor-zeci-de-pompieri-au-muncit-fara-oprire/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here