logo
RNTV Live

Oamenii legii francezi, ajutaţi de poliţiştii prahoveni să rezolve două cazuri extrem de grele

fantomaEvaziune fiscală uriaşă
Mihai Constantinescu

 

Un bărbat extrem de periculos, căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și jaf a fost descoperit şi reţinut de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului ”Urmăriri”. Este vorba mai exact de către un prahovean de 32 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, în vederea depistării, reţinerii şi extrădării pentru săvârșirea fapetelor menţionate.

Urmăritul a fost prezentat Curții de Apel Ploiești, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Prahova, urmând a fi desfășurate activităţi specifice pentru extrădarea acestuia către autoritățile italiene.

O altă echipă de poliţişti a reuşit să dea de urma unei motociclete care figura ca urmărită de autoritățile din Franța. Aceasta era folosită de un tânăr, din localitatea Adunați.

În cauza respectivă, urmează a fi efectuate verificări față de acesta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor