logo
RNTV Live

Oferte deosebite pe Valea Prahovei pentru Sărbătoarea Dragostei. Nu lipsesc cinele romantice sau program artistic

sursă foto LuxuryOnline
Mihai Constantinescu

Oferte deosebite pe Valea Prahovei pentru Sărbătoarea Dragostei. Nu lipsesc cinele romantice sau program artistic

De Valentine’s Day, îndrăgostiţi beneficiază de oferte deosebite de cazare pe Valea Prahovei. Nu vor lipsi nici surprizele, iar pasionaţii de schi vor avea motive de bucurie.

Pentru 2 nopţi de cazare, turiştii mai pot găsi oferte cu 480 lei/persoană, în care este inclus micul dejun, cină romantică în data de 16 februarie şi cină festivă cu program artistic în data de 17 februarie. La o vilă de trei stele, tariful pentru 2 nopţi de cazare este de 386 lei/persoană în regim de demipensiune cu cină festivă.

Potriit unui comunicat de presă al APDT Prahova, turiştii pasionaţi de schi vor putea participa pe 14 februarie la Cupa Buştenarului la Schi Alpin. Pentru participanţii la acest concurs accesul la telescaun va fi gratuit. Pentru ceilalţi turişti tariful este cel standard: 140 lei/adult/skipass o zi şi 72 lei pentru un skipass de o zi pentru copii.

În Sinaia un skipass de o zi pentru adulţi este 145 lei, pentru studenţi 125 lei iar pentru copii este 100 lei iar în Azuga tariful este de 140 lei pentru adulţi şi 100 de lei pentru copii pentru skipassul de o zi. Pentru pasionaţii de artă, Casino Sinaia îi invită la Galeria Regală de Artă unde sunt expuse picturi ale artistului Grigore Stan vernisajul purtând numele” Călător prin țara mea”.

Gradul de ocupare este de aproximativ 60% în Breaza şi Campina, în timp ce în Azuga şi Sinaia au grade de ocupare de peste 95%. În Buşteni gradul de ocupare depăşeşte 85%.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cele-mai-frumoase-mesaje-cu-care-poti-surprinde-placut-persoana-iubita-de-valentine-s-day-cele-clasice-raman-top/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor