logo
RNTV Live

Oficial sârb: ” Sebastian Ghiţă a fost arestat într-o cafenea din Belgrad” Interviu cu procurorul Înaltei Curţi din Serbia despre situaţia fostului deputat

ghita serbia
rnews

Sebastian Ghiţă a fost arestat într-o cafenea din Belgrad. Aşa susţine un procuror al Înaltei Curţi din Serbia, care a vorbit pentru prima dată despre situaţia în care se află fostul deputat.

România TV a prezentat interviul cu oficialul din Înalta Curte din Serbia, care vorbeşte despre situaţia lui Sebastian Ghiţă:

Reporter: Cum a fost capturat? Era în maşină sau pe stradă?

Oficial Înalta Curte: Conform informaţiilor pe care le avem în acest caz, domnul Sebastian Ghiţă a fost arestat într-o cafenea.

Reporter: A dat vreo declaraţie până acum în faţa vreunui procuror sau a unui judecător? A colaborat cu autorităţile sârbe?

Oficial Înalta Curte: Nu, domnul Sebastian Ghiţă a vorbit despre lucruri legate de situaţia personală şi cetăţenie, dar nu a vrut să dea nicio declaraţie legată de mandatul de extrădare prezentat de Interpol.

Reporter: De când ştiau autorităţile sârbe despre faptul că Sebastian Ghiţă se află în Serbia?

Oficial Înalta Curte: Nu avem această informaţie.

Reporter: Fratele său a dat vreo declaraţie în faţa vreunui procuror sau a unui judecător?

Oficial Înalta Curte: Nu, nu a dat nicio declaraţie.

Reporter: A cerut azil politic?

Oficial Înalta Curte: Nu, nu a menţionat nimic despre azilul politic la audiere.

Sebastian Ghiţă a fost prins cu acte false în urma unui control de rutină desfăţurat în Serbia. Ghiţă s-a prezentat drept cetăţean slovean cu numele de Alexander Ivanovici. De când a fost capturat, Sebastian Ghiţă a fost dus în arestul central, iar autorităţile de la Belgrad nu au vrut să ofere, până acum, niciun detaliu cu privire la acuzaţiile de intrare frauduloasă în Serbia.

sursa – stiripesurse.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor