logo
RNTV Live

Olguţa Vasilescu:”Am încercat să aducem un echilibru”.Salariile scad, până la urmă

Salariul minim pe economie
Mihai Constantinescu

Salariile intră la apă

Olguţa Vasilescu:”Am încercat să aducem un echilibru”.Salariile scad, până la urmă.

Împărţeala a dat cu minus, aşa că sunt atacate în forţă portofelele.Iniţial s-a spus că niciun bugetar nu va primi mai puţini bani în 2018. Apoi s-a reveni şi acelaşi Ministru al Muncii a spus că vor primi mai puţin bani doar bugetarii cu “lefuri de lux”. Pe 1 februarie a fost lansată bombă şi Olguţa Vasilescu  a spus că vor fi angajaţi la stat care vor avea salariul tăiat şi cu 40 la sută. Justificarea ei – “am încercat să aducem un echilibru”, notează digi24.ro.

„Președintele României are salariul tăiat pe legea salarizării, la fel și miniștri, alți demnitari și directori de instituții cu salarii foarte mari. (…) Lucrurile acestea au însemnat că la unii cresc salariile foarte mult şi sunt creşteri de 200% – 300% până în 2022, deci creşteri etapizate, la alţii rămân pe loc, la alţii vor scădea. Sunt foarte puţini cei cărora le scad salariile. Președintelui i s-a tăiat salariul cu 40%, dar nu doar lui. Și mie mi s-a tăiat salariul, la fel și altor miniștri, pentru că salariile erau foarte mari şi nu puteam ajunge la acest raport de 1 lşa 12″, a declarat Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ultima-ora-bobonete-audiat-la-dna/

CITEŞTE CONTINUAREA AICI

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor