logo
RNTV Live

Operaţiuni dubioase cu materiale reciclabile.Descinderi de amploare în mai multe judeţe, inclusiv Prahova

mascati
Mihai Constantinescu

Prejudiciu de peste 1.000.000 de euro

Operaţiuni dubioase cu materiale reciclabile.Descinderi de amploare în mai multe judeţe, inclusiv Prahova.

Oamenii legii aveau unele indicii că în perioada 2014-2017, mai multe persoane, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile.

Mai mult, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive.

Prejudiciul cauzat este de peste 1.000.000 de euro.

În această dimineaţă oamenii legii au pornit în căutarea lor. Au fost organizate 22 percheziții, în Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală și spălare a banilor, informează Poliţia Română.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cele-mai-importante-declaratii-ale-sefului-dna-ploiesti-scandalul-inregistrarilor-de-la-antena-3/

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii din cadrul I.P.J. Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Foto c u caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor