logo
RNTV Live

Oportunitate unică pentru antreprenorii ploieşteni. Pot învăţa cum să-şi vândă afacerea în 60 de secunde

sursă foto Cosmopolitan
Mihai Constantinescu

Oportunitate unică pentru antreprenorii ploieşteni. Pot învăţa cum să-şi vândă afacerea în 60 de secunde

Ploietenii care îşi doresc să devină antreprenori şi sunt pasionaţi de propriul business au ocazia să afle cheia succesului mâine, în cadrul unui eveniment inedit. Este vorba despre SPEAKINGS ENTREPRENEURS EDITION ce va avea loc în Ploiești, Centrum Ballroon & Conference, ora 17:00.

Speakings Entrepreneurs Edition este o competiţie inedită în care doritorii vor învăţa  tot ce trebuie pentru a-şi vinde afacerea în 60 de secunde într-o manieră cu totul neobişnuită.

Despre derularea evenimentului trebuie spus, printre altele, că după cele 17 prezentări de business, vor avea loc 2 sesiuni de SPEED NETWORKING, în care antreprenorii prezenți vor uita de orice mod convențional de prezentare a afacerii lor și acceptă provocarea de 60 de secunde în care își vor descrie business-ul în fața antreprenorilor cu care împart masa în timpul competiției.

Cele două sesiuni de speed networking sunt separate de o sesiune de debrief interactiv.

Prin intermediul Speaking Entrepreneurs Edition va fi susținută Asociația Pacienților Oncologi din România. Mai exact va avea loc o strângere de fonduri ce va susține Asociația Pacienților Oncologi din România și va aduce Idylla mai aproape de cei care au nevoie

Înscrierea se face pe baza formularului de înscriere, iar confirmarea participării la eveniment se va face ulterior, doar de către organizatori, în limita locurilor disponibile.

Formularului de înscriere: https://goo.gl/forms/bC5zs5rAZuqkxsHy1

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor