logo
RNTV Live

Organizația de Tineret a PMP are un nou președinte! Mesajul deputatului Cătălina Bozianu

catalina bozianu
rnews

Organizația de Tineret a PMP are un nou președinte

Mirela Goia este noul președinte al Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară Prahova.

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară și-a ales, luni, 2 iulie,  noua echipă de conducere.  Mirela Goia este noul președinte al organizației, în timp ce Bogdan Dobre a fost ales în funcția de secretar general. Mirela Goia are 28 de ani, este ploieșteancă și studiază Administrația Publică. Ea va conduce organizația de tineret a PMP Prahova alături de nouă vicepreședinți și șapte secretari executivi.

În discursul său, noul președinte al oganizației i-a încurajat pe tineri să se implice în politică:

”Cred cu tărie că schimbarea societății începe, în primul rând, cu fiecare individ care își găsește curajul să facă un pas în față și să își asume o responsabilitate. Noi, tinerii, trebuie sa dăm dovadă de tărie și viziune ca sa-i putem convinge și pe alții să se implice. Suntem datori și responsabili sa luăm atitudine, dacă ne dorim o schimbare! Cred că acum este momentul ca generația noastră sa acționeze, să se implice. Nu cred ca a mai ignora politica este o soluție! Este un factor care ne influențează viața, fie că vrem, fie că nu! Depindem de deciziile politice, mai mult decât ne dorim sa recunoaștem”, a declarat Mirela Goia.

Președintele organizației Partidului Mișcarea Populară Prahova, Cătălina Bozianu, a felicitat noua conducere a organizației de tineret și i-a asigurat că vor găsi în ea un partener de încredere.

”Felicit noua conducere a Organizației de Tineret și îi asigur de tot sprijinul meu și al colegilor mei din organizația județeană. Ei sunt echipa în jurul căreia, împreună, vom construi cea mai puternică filială a PMP din țară. Sunt oameni competenți și pricepuți, care vor contribui la dezvoltarea județului nostru în anii care vin, a declarat Cătălina Bozianu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor