logo
RNTV Live

Ovidiu Hoban a devenit membru ADGA!

hoban_adga
Ciprian Radu

Asociația Diaspora Galben Albastră a anunțat că Ovidiu Hoban a devenit membru al organizației.

Hoban, ca și Gicu Grozav sau Laurențiu Marinescu se află printre jucătorii care au păstrat legătura cu Petrolul. Cei trei au avut și contribuții financiare în perioadele dificile, de început, ale proiectului Petrolul.

“De mai multă vreme Ovidiu Hoban cochetează cu ADGA, împărtășind în întregime idealurile noastre. În sfârșit a sosit momentul ca Ovidiu să ne adreseze cererea oficială de a deveni membru ADGA. Am fost onorați și în același timp fericiți să îl acceptăm în mijlocul nostru.
Ovidiu a dovedit constant că a ramas atașat profund de echipa la care a cunoscut gloria fotbalistică în România, făcând parte din cea de-a doua Generație de Aur a Petrolului, cea care ne-a readus Cupa României la Ploiești în 2013. El și-a continuat cariera în Israel, unde a câștigat al doilea titlu național cu echipa sa, Hapoel Be’er Sheva și, așa cum sperăm cu toții, probabil că își va încheia cariera fotbalistică la noi, peste câțiva ani.
Bine ai venit în ADGA, Ovidiu Hoban!”, se arată într-un comunicat al ADGA.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor