logo
RNTV Live

Panseluțele și plantele ornamentale din Ploiești ar putea fi înlocuite cu pruni. Cine sugerează asta

pruni prune
rnews

În ultimele zile am asistat la un adevărat meci de ping-pong între primarul Dobre – SGU – RASP și locuitorii din cartierul Tineretului. Primarul Ploieștiului a mai vrut să bifeze o victorie cu subordonații, așa că s-a apucat să acuze SGU și RASP că nu sunt în stare să monteze câteva corpuri de iluminat în cel mai nou cartier al municipiului. Dar, sfătuit la fel de prost ca și până acum, Dobre a căzut singur în capcană. Practic a demonstrat că nu știe nici după atâtea luni la primărie, cam ce ar trebui să facă fiecare departament din subordine. Și asta după ce s-a aflat că RASP nu poate da comandă la SGU să execute lucrarea de extindere a rețelei din cartierul Tineretului. Asta pentru că extinderea rețelei ar trebui făcută de Direcția Tehnic – Investiții. Bun, așa că ne-am întors la Dobre. Iar situația a creat tensiuni în primărie. ”Eu sunt revoltat! Practic primarul Dobre mă pune să fac ilegalități. Am fost în toate zonele unde se execută lucrări ale SGU, dar am ajuns și în cartierul Tineretului. Oamenii au dreptate, dar rezolvarea stă la primărie, nu la SGU. Trebuie extinsă rețeaua pentru ca apoi SGU să poată executa servicii acolo. Dar prin aburii de țuică….probabil e greu să mai vezi realitatea și legalitatea. Îi reamintesc primarului Adrian Dobre că parcul municipal e un dezastru, hipodromul e poveste, CSM e pe butuci, elevii și studenții nu au bilete gratuite pe transportul în comun, iar câinii au invadat orașul. Îl rog, când termină țuica, degustările și campania electorală în timpul orelor de program, să vină la SGU și să rezolve problemele reale ale orașului. Domnule Dobre, azi a fost joi, zi lucrătoare, nu de paranghelie! Ce să spun, poate domnul primar își dorește ca în locul plantelor ornamentale și în locul panseluțelor, să plantăm pruni în oraș. Poate ar fi mai profitabil și mai interesant pentru domnia sa. Cine își bate joc de cetățenii orașului, noi sau primarul Dobre? Deși a trecut puțin timp de când a fost ales, a și uitat de ce l-au trimis ploieștenii la primărie”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești.

Galerie foto cu zonele unde SGU face lucrări. A fost vizitat și cartierul Tineretului, unde Dobre ar trebui să extindă rețeaua de iluminat public:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor