logo
RNTV Live

Părăsiţi de mamă şi incomozi pentru primărie. Povestea incredibilă a unui copil din Prahova care vrea să devină jandarm

jandarm sursa Stirile Pro tv
Mihai Constantinescu

Doi copii luptă să supravieţuiască după ce mama lor i-a părăsit. Trăiesc în sărăcie lucie

Părăsiţi de mamă şi incomozi pentru primărie. Povestea incredibilă a unui copil din Prahova care vrea să devină jandarm

La vârsta de 7 ani nu visează la jucării şi poveşti. Vrea doar să înveţe cât mai multe la şcoală. Este singura lui şansă de a scăpa de sărăcia la care a fost condamnat. Este povestea lui Adrian şi a surorii lui şi probabil a sute de alte suflete a căror poveste nu a fost încă spusă.

Sunt doi copii din Tinosu care au rămas orfani de tată şi ulterior au fost părăsiţi şi de mamă. Acum sunt crescuţi de o mătuşă bolnavă care face tot ce este omeneşte posibil pentru a-i ajuta.

Işi duc zilele într-o casă sărăcăcioasă, la marginea satului. Nu au energie electrică şi îşi fac temele la lumina lumânării, notează Stirile Pro Tv.

Cel mic visează să devină jandarm, însă pentru el învăţatul este o provocare mai mare decât lecţia în sine. Îşi face temele la lumânare.

Primăria comunei Tinosu, judeţul Prahova, unde locuiesc micuţii, cunoaşte cazul acestora, dar susţine că instalarea curentului electric în locuinţa lor este o investiţie nerentabilă, potrivit sursei citate

Cel puţin un milliard. O a doua variantă ar fi să îi retragem undeva în vatra satului”, susține Stelian Ghiță, viceprimarul comunei Tinosu.

Mătuşa copiilor nu vrea să părăsească locuinţa în care a trăit o viaţă, aşa că cel mai probabil cei mici vor învăţa ca şi până acum: la lumânare pentru că aşa e mai “rentabil”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videobataie-crunta-intre-doua-familii-pe-holurile-spitalului-vezi-de-la-ce-a-pornit-totul/?fbclid=IwAR2R2imHE7cR28KFk91lpuHDyvpwCZ5_STkY9MIGj_5ycVYbOdJ36NYyQnc

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor