logo
RNTV Live

Parcare “nesimţită” la un supermarket din Ploieşti. Deşi parcarea era goală…a preferat să-şi pună maşina aici… Un jurnalist l-a învăţat minte/ FOTO

A parcat autoturismul pe locul special destinat persoanelor cu handicap
Mihai Constantinescu

A parcat autoturismul pe locul special destinat persoanelor cu handicap

Parcare “nesimţită” la un supermarket din Ploieşti. Deşi parcarea era goală…a preferat să-şi lase maşina pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Este vorba despre un autohevicul inscripţionat S.C INSPET S.A Ploieşti. Imaginile au fost surprinse în parcarea Kaufland din Ploieşti de jurnalistul Cladius Dociu.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/1-dn-4-tineri-romani-de-peste-21-de-ani-nu-munceste-si-nici-nu-studiaza-cine-este-vinovat/

După cum se poate vedea în fotografii, şoferul care a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap chiar nu are nici o scuză pentru alegerea făcută: parcarea este goală. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi lase maşina acolo.

Stupefiat de întâmplare, jurnalistul Cladius Dociu a mers mai departe şi a încercat să afle dacă cel care foloseşte maşina din imagini are vreo dizabilitate care îl îndreptăteşte să ocupe un loc destinat persoanelor cu handicap.

“Zilele trecute, i-am rugat în scris pe cei de la Inspet să-mi precizeze dacă cel care foloseşte maşina din imagini are vreo dizabilitate care îl îndreptăţeşte să ocupe un loc destinat persoanelor cu handicap. N-am.primit niciun răspuns, aşa că am revenit cu telefon la 0244406515. Răspunsul? ” N-avem timp de prostiile dv!” Nici eu, atunci, să mai aştept vreun răspuns în scris înainte de a posta imaginile, însoţite de de-acum tradiţionalul #TuCeHandicapAi?”

Pentru mai multe tiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor