logo
RNTV Live

Parcul municipal se transformă în fortăreață! Aleșii vor sta cu ochii pe vizitatori/VIDEO

Parcul Municipal Ploiești, locul în care nu poți face nimic şi în care un copil şi-a pierdut viaţa, încercări de resuscitare/ VIDEO
Oana Stoica

Camere de supraveghere în Parcul Municipal.

După ce investiția de lângă Ploiești a devenit subiect de bancuri în toată țara, Primăria Ploiești vrea cu orice preț ca parcul să rămână în folclorul românesc.

S-au cheltuit 15 milioane de euro, mare parte bani europeni, iar în primăvara lui 2016 a fost inaugurat un maidan…nu un parc.

Vegetație uscată, pomi în stadiul de bețe abia plantate, nu tu un loc cu umbra sau un chioșc de unde să cumperi o apă.

Despre asta am prezentat pe larg aici :

https://portal.republikanews.ro/parc-municipal-sau-maidan-acoperit-de-buruieni-primaria-ploiesti-reusit-sa-distruga-o-investitie-de-milioane-de-euro-video/

După ce au lăsat totul să se usuce, după un an și jumătate în care locurile de joacă s-au degradat, iar locurile de relaxare și aleile au dispărut sub bălării, la parc este numit un nou director.

Acesta a reușit, în prag de iarnă, cu doar 9 angajați pe cele 54 de hectare, să scoată parcul din buruieni și să repare stricăciunile.

Mai multe despre asta aici :

https://portal.republikanews.ro/videofostul-director-al-sgu-ploiesti-la-munca-de-jos-cum-incearca-acesta-sa-salveze-parcul-municipal-vest/

Acum, deși mai sunt multe de făcut ca locul să devină parc municipal, reprezentanții primăriei se apucă să facă alte investiții.

Mai exact, vor fi cumpărate bariere, sistem de supraveghere video și sistem de alertă.

Asta ca parcul să fie apărat de intruși sau hoți.

40.000 de lei, adică 10.000 de euro, costă doar cele 31 de camera de supraveghere.

La pachet cu sistemul Big Brother vine și un sistem de alertă.

Asta pentru ca paznicii să fie alertați în timp real.

Dar măsurile de precauție nu se opresc aici. Ca să se asigure că nu intră nimeni de capul lui în Parcul Municipal, executivul va monta și bariere electrice, cu tot cu cabină pentru paznic.

Conform datelor oficiale, într-un singur an de funcționare, cheltuielile parcului au depășit 100.000 de euro.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor