logo
RNTV Live

Zile de belşug, la “Târgul de Toamnă” de la Ploieşti. Gospodinele au ocazia să umple cămările cu tot felul de bunătăţi . Vezi când se deschide târgul

Târgul de Toamnă Se deschide "Târgul de Toamnă", ediţia a XVI-a/ sursă foto bzb.ro
Mihai Constantinescu

Se deschide “Târgul de Toamnă”, ediţia a XVI-a

Zile de belşug, la “Târgul de Toamnă” de la Ploieşti. Gospodinele au ocazia să umple cămările cu tot felul de bunătăţi. Legumele cele mai proaspete, fructele cele mai dulci, ţuică la fel de curată ca la bunicii de la țară, produse apicole și de panificație, dulcețuri fel de fel, produse tradiționale și artiyanale, toate le găsiți la Târgul de Toamnă de la Ploiești.

A devenit tradiție ca toamnă de toamnă, la Ploiești să fie organizat un astfel de târg. SC Hale și Piețe SA și Primăria Municipiului Ploiești organizează în perioada 28 septembrie- 11 octombrie 2017 a XVI-a ediţie a Târgului de Toamnă. Toţi cei care vin la acest târg se vor putea bucura de produse de cea mai bună calitate la preţuri de producător.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/laboratorul-lui-dexter-se-muta-la-ploiesti-pentru-o-zi/

Ploieştenii sunt aşteptaţi la târg nu numai pentru a-şi umple cămările cu bunătăţi pentru iarnă ci şi pentru a se bucura de câteva clipe de relaxare. Se pot desfăta cu gustul unei pastrame delicioase în timp ce ascultă muzică populară. Mustul aromat şi vinul bun din podgoriile prahovene aşteaptă să fie degustate de toţi pofticioşii.

Unde este organizat Târgul de Toamnă

Târgul de Toamnă este organizat în incinta parcului Toma Socolescu din Ploieşti. Aici vor fi amenjate 85 de standuri pentru expunerea şi comercilizarea produselor de toamnă . Cei care vor dori să se bucure şi de câteva clipe de relaxare pot face acest lucru la una dntre cele şase terase deschise în cadrul târgului.

Deschiderea se va face în data de 28 septembrie, la ora 10.00 .

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor