logo
RNTV Live

Pe asistaţii sociali o să-i ia “frezoanele”. Reprezentanţii primăriei Ploieşti au o surpriză pentru ei

munca-in-folosul-comunitatii
Mihai Constantinescu

Asistaţii sociali ploieşteni care beneficiază de prevederile Legii 416/2001 şi care în prezent dau o mână de ajutor celor de la SGU, ar putea să fie relocaţi. Cel puţin aşa intenţionează conducerea primăriei care vor ca aceştia să muncească şi la alte structuri ale administraţiei locale. Aşa că din această primăvară aceştia ar putea să muncească inclusiv la Hipodromul Ploieşti sau Parcul Municipal Vest.

” Dorinţa noastră este ca munca lor să fie mai vizibilă şi, totodată, activitatea să fie şi mai uşor de monitorizat. Avem nevoie de ei nu numai la SGU, ci şi la Hipodrom, la Parcul Municipal sau la activităţi de curăţenie, iar zona pârâului Dâmbu este primul exemplu la care m-am gândit. Din întregul număr de beneficiari ai Legii 416 avem peste 300 de persoane care sunt cu putere de muncă şi pe care ne-am putea baza la aceste activităţi”, a declarat viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea.

sursa telegrama.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor