logo
RNTV Live

Pedepse grele pentru mama şi violatorul fetiţei din Breaza, supusă la perversiuni sexuale greu de imaginat

Pedepse grele pentru mama şi violatorul fetiţei din Breaza, supusă la perversiuni sexuale greu de imaginat
Mihai Constantinescu

La doar şase anişori, o fetiţă din Breaza a fost violată în repetate rânduri şi supusă la perversiuni sexuale greu de imaginat, totul cu consimţământul mamei sale, în vârstă de 24 de ani, care şi-a transformat copilul în prostituată pentru bani.

Micuţa era obligată să asiste la orgiile sexuale care aveau loc în căminul său şi de cele mai multe ori era violată de unul dintre partenerii mamei sale, un bărbat de 48 de ani. Totul s-a aflat în primăvara anului trecut când prin Breaza au început să circule vorbe despre orgiile din casa fetiţei, vorbe ce au ajuns şi la urechile unui om al legii care a dat alerta pe loc.

Când a fost declanșată ancheta, fetița a fost găsită într-o cameră, dormind pe jos, înconjurată de mai mulți bărbați.

Pentru faptele sale, violatorul va sta în spatele gratiilor şapte ani. Mama victimei, Camelia Negrei, va ajunge și ea la închisoare pentru șase ani de zile, fiind găsită vinovată pentru complicitate la viol și corupere sexuală. Acesta a recunoscut în faţa anchetatorilor că vindea corpul copilei pentru bani.

Cât despre feţită , în acest moment se fac eforturi susţinute pentru ca micuţa să depăşească trauma suferită. A fost preluată de asistenții sociali şi primeşte consiliere psihologică. Copilul urmează un program de reintegrare socială.

citeşte şi ştirea iniţială https://portal.republikanews.ro/o-mama-din-prahova-si-a-obligat-copila-de-sase-ani-sa-participe-la-orgii-sexuale-ce-scuza-are-pentru-fapta-ei-infricosatoare-foto/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor