logo
RNTV Live

Pedofilul care a agresat doi copii în lift a fost prins. Ce a spus suspectul în faţa oamenilor legii

lift/ sursă foto stirileprotv.ro
Mihai Constantinescu

Pedofilul din lift şi-a recunoscut faptele

Pedofilul care a agresat doi copii în lift a fost prins.Acesta şi-a recunoscut faptele.

Pedofilul filmat în timp ce-și satisface plăcerile bolnave agresând doi copii în lifft, a pus pe jar o ţară întreagă. Acesta a agresat în lift o fetiță de cinci și un băiețel de 9 ani. I-a pipăit și sărutat.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videoalertapedofilul-filmat-in-timp-ce-si-satisface-placerile-bolnave-agresand-doi-copii-in-lifft-cautat-de-oamenii-legii/

“Te vom găsi! Ești prioritatea noastră” a transmis Poliția Română în mesajul de pe Facebook. După patru zile de căutări acesta a fost găsit. În faţa anchetatorilor bărbatul şi-a recunoscut faptele.

„Nu cred că i-a ajutat informatia publică (n.r. la prinderea suspectului), ci probele indirecte de pe camerele de supraveghere, există o evidență a populației și e ușor să compari figurile din poze. În măsura în care, faptul că a fost prins pentru o fapta care a fost înregistrată și pe care a făcut-o, nu îl decade din dreptul de a fi reprezentat de un avocat, cu alte cuvinte, la momentul de față, acest ins are prezumția de nevinovăție. Faptul că a fost înregistrat nu înseamnă că a fost condamnat de o instanță”, a spus pentru digi24. ro  Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor