logo
RNTV Live

Pentru că simte susținerea cetățenilor, Ciprian Stătescu intră în cursa electorală pentru Primăria Băicoi

Luiza Toboc

Fost primar al orașului Băicoi, suspendat din funcție din cauza unei condamnări de șase luni la închisoare cu suspendare, Ciprian Stătescu intră în cursa electorală din 11 iunie pentru a recăptăta fotoliul de primar. Spune că legea îi permite să facă acest lucru, întrucât sentința dată de instanță a expirat în luna martie.

Ciprian Stătescu a luat acesată decizie întrucât, spune el, sunt multe proiectele finalizate în timpul mandatului său și sunt și mai multe cele aflate în curs de derulare. Primarul suspendat susține că nu nu este corect ca altcineva să vină și să ăși atribuie meritele muncii sale și ale echipei pe care o are alături.

Reamintim faptul pe pe 11 iunie, în patru localități din județ se desfășoară alegeri anticipate. Campania electorală începe pe 27 mai și durează 15 zile.Ciprian Stătescu este candidatul PNL la funcția de primar al orașului Băicoi.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor