logo
RNTV Live

Percheziţii, inclusiv în Prahova, la persoane bănuite de deturnarea de licitaţii publice

Mihai Constantinescu

Percheziţii într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice

Percheziţii, inclusiv în Prahova, la persoane bănuite de deturnarea de licitaţii publice.

Poliţia Română anunţă că în această dimineaţă sunt efectute 10 percheziții la domiciliile unor persoane și la punctele de lucru aparținând mai multor societăți comerciale din județele Prahova și Ialomița, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitațiilor publice.

Există unele indicii că anul acesta administratorii firmelor s-ar fi prezentat, în grup, la licitații publice, după ce în prealabil ar fi convenit asupra celui care urma să își adjudece bunul licitat, la un preț mult mai mic decât dacă licitația s-ar fi desfășurat  în condiții normale.

Polițiștii vor conduce la audieri șapte persoane. Urmează ase stabili ulterior şi prejuduciul

La activități participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova și Ialomița, anunţă aceeaşi sursă.

CITEŞTE ŞI  https://portal.republikanews.ro/o-fata-de-13-anirapita-de-langa-mama-ei-luata-cu-forta-si-bagata-intr-o-masina-ce-a-urmat-depaseste-orice-imaginatie/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor