logo
RNTV Live

Percheziții la ferma de porci a familiei Dragnea. Administratorul a fost ridicat!

Consilierul premrului Tudose cere demisia lui Dragnea: "Chiar avem şi altceva de fâcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a domnului Dragnea"
Ciprian Radu

Percheziții la ferma de porci a familiei Dragnea

Procurorii au descins joi dimineață la ferma de porci Salcia, din Teleorman deținută de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

Este vorba despre o operaţiune mai amplă a Parchetului General. Acțiunea vizează un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro.

Administratorul fermei, Ilie Liviu Dragne, a fost reţinut.

Deşi necunoscut, este un nume important în schema afacerilor din anturajul liderului PSD, susține Digi 24.

Și are toate șansele să devină vedetă.

De exemplu, Ilie Liviu Dragne apare ca interpus într-o tranzacție importantă.

CITEȘTE și Consilier județean PNL amenințat cu moartea în plină stradă!

O vilă cu 11 camere și vedere spre pârtia de schi din Bușteni, amplasată pe un teren de 2.000 metri pătrați, este deținută, din 2011, de firma Interfrigo Logistics SRL. Firmă a primit contracte de 5 milioane de euro de la CJ Teleorman, în timp ce instituția era condusă de Liviu Dragnea. În acționariatul societății figurează și S&P Investment Management SRL, firmă care a fost deținută în proporție de 90% de fiul șefului PSD, Valentin Ștefan Dragnea, scriau jurnaliştii de la Hotnews, recent.

Hotnews mai arată că, după ce au început investigațiile cu privire la afacerile fiului lui Liviu Dragnea, toate părțile sociale din S&P Investement Management au fost transferate către Liviu Ilie Dragne.

Ilie Liviu Dragnea, tot potrivit Hotnews, apare în mai multe firme, intersectându-se adesea cu fiul liderului PSD, Valentin Ştefan Dragnea.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor