logo
RNTV Live

Percheziții la suspecți de agresiune în Ploiești. Doi tineri reținuți pentru lovire sau alte violențe/ VIDEO

perchezitii
Erika Stoica

Poliția din Ploiești a efectuat cinci percheziții la domiciliile a doi tineri, cu vârstele de 17 și 20 de ani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Evenimentul care a condus la aceste acțiuni a avut loc pe data de 19 februarie, în fața unei unități de alimentație publică din Ploiești. Un bărbat de 31 de ani a fost agresat după un conflict verbal apărut din cauza neatenției celor doi suspecți în păstrarea rândului.

Ca urmare a perchezițiilor, doi dintre cei implicați au fost reținuți și conduși la sediul poliției pentru audieri și continuarea anchetei.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor nr. 2 și 3 de Poliție Ploiești, precum și de colaborarea jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

Autoritățile își continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale agresiunii și pentru a lua măsurile legale adecvate în funcție de rezultatele anchetei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor