logo
RNTV Live

Performanță incredibilă a ploieștencei Denisa Stoian!

stoian
Cristian Anghelescu

Performanță incredibilă a ploieștencei Denisa Stoian!

De puțină vreme s-a încheiat în Rusia „Moscow Grand Prix”, competiție oficială de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret ce se vor desfășura în perioada 6-18 octombrie 2018, la Buenos-Aires (Argentina).

România a fost reprezentantă de ploieșteanca Denisa Stoian, sportiva CSM Ploiești antrenată de Simona Puiu.

Denisa Stoian, mândria clubului municipal, mândria Ploieștiului!

La capătul unui concurs extrem de dificil, în care departajările s-au făcut la miimi de punct, liliputana mereu zâmbăreață a reușit cea mai mare performanță a carierei, aceea de a se califica la cea mai importantă competiție mondială a sezonului! Reamintim, ea a obținut note mari la toate elementele de concurs: măciuci (12.950), panglică (11.300), cerc (13.950) și minge (14.400), terminând competiția pe un formidabil loc XI, lăsând în urmă sportive din țări pentru care gimnastica artistică este o adevărată religie!

Întrecerea a fost câștigată de rusoaica Anastasija Sergeeva iar locurile doi și trei au revenit reprezentantelor Ucrainei, Khristina Pohranychna și Viktoria Onoprienko.

Întreaga festivitate de premiere și anunțarea tuturor celor 18 sportive calificate pentru Jocurile Olimpice a fost făcută de către președintele Federației Internaționale de Gimnastică Ritmică, azerul Farid Gayibov. El a fost secondat de către oficialii tehnici ai federației, Maria Petrova și Natalia Kuzmina.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor